Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Η Σωτηρία της Πατρίδας Είναι ο Υπέρτατος Κανόνας


Εν όψει   των τελευταίων τραγικών  γεγονότων,  εμείς οι απλοί και υπεύθυνοι πολίτες αυτής της χώρας,  μάρτυρες του δρόμου της κατάρρευσης που έχει πάρει η πατρίδα μας, εξ αιτίας συνδυασμένων  εσωτερικών και ξένων παραγόντων , όπως π.χ. 

1) Η αδυναμία, η ανεπάρκεια, η κακή  εκτίμηση  και  η έλλειψη θάρρους εκ  μέρους της  κυβέρνησης να χειριστεί την τρέχουσα κρίση, αλλά και  η όξυνσης των προβλημάτων του λαού, μαζί με  την  αχαλίνωτη, ανεύθυνη και αρνητική αντιπαλότητα, των κομμάτων της αντιπολίτευσης,  δημιούργησαν  την σημερινή αδιέξοδη  κατάσταση και φυσικά  και την απαξίωση τους  από τον  Ελληνικό λαό ..


2) Η ιδιοτέλεια των πολιτικών προσώπων και τα συμφέροντα  των κομμάτων, τα οποία σε πείσμα των καιρών,  λειτουργούν  στον ίδιο ρυθμό,  με μοναδικό  σκοπό  την κομματική ψηφοθηρία, για την άνοδό τους στην  εξουσία,  ενώ αμφισβητείται η προσφορά, των κομμάτων εξουσίας,  προς το έθνος και το λαό,  αφού τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο, εντούτοις  κατασπαταλούν για τη λειτουργία τους εκατομμύρια Ευρώ από τον κρατικό  προυπολογισμό  με προφανή  τη δυσαρέσκεια και  την ανησυχία  του λαού, για το σήμερα και το αύριο ..

3) Ο  περιορισμός της Κυβέρνησης και η άσκηση της εξουσίας, με  ένα στενό κύκλο προσώπων και συμφερόντων, στον οποίον διείσδυσαν   πρόσωπα  αμφιβόλου  προέλευσης , ήθους, επιστημονικής κρίσης και  γνώσης, πλην  διακατεχόμενα  από αντιλήψεις  του εύκολου και γρήγορου πλουτισμού , προκάλεσαν ως ήταν φυσικό  εσωστρεφείς  αντιδράσεις  και  έλλειψη κάθε  εμπιστοσύνης προς την ηγεσία 

4) Η εκτεταμένη διαφθορά και ανηθικότητα μεγάλης μερίδας ατόμων που χειρίζονται τα δημόσια πράγματα, χάριν  ιδιοτελών  συμφερόντων,  παραβλέποντας το δημόσιο συμφέρον αλλά και  το Νόμο η τις ηθικές αξίες, με συνέπεια τα πάσης φύσεως σκάνδαλα.  


5) Η εκμετάλλευση από  την πολιτική μας ηγεσία , των πάσης φύσεως αναγκών, της κουφότητας και της πλάνης του λαού και ιδιαίτερα της νεολαίας, με μοναδικό σκοπό  την εξυπηρέτηση των κομματικών τους συμφερόντων .


6) Η πρακτόρευση  της χώρας μας,  από εντολοδόχους, πράκτορες, προδότες και αργυρά  αμειβόμενους  κονδυλοφόρους  ανθέλληνες, οι οποίοι έχουν εισχωρήσει μέχρι τα ανώτατα κλιμάκια της πολιτικής μας ζωής,  προκαλεί την αγανάκτηση του λαού , γιατί  η πολιτική μας ηγεσία  αδρανεί , δεν  ανησυχεί  και  δεν  κινητοποιείται, αλλά ασχολείται  με τις αλληλοκατηγορίες,  περί  του   ποίος  έκλεψε περισσότερα η λιγότερα ,για λόγους ψηφοθηρικούς, ενώ η ανεργία  εξουθενώνει το υγιέστερο  τμήμα του λαού, τη νεολαία .μας. 


7) Η επικράτηση του νεποτισμού  και της ευνοιοκρατίας , αντί της αξιοκρατικής επιλογής των πάσης φύσεως προσώπων για την ανάδειξή τους στην  πολιτική ηγεσία και γενικότερα στις θέσεις – κλειδιά της διοικητικής εξουσίας,  με αποτέλεσμα την αναπαραγωγή του ανίκανου ,  διεφθαρμένο   και  σάπιου    κατεστημένο  της   Δανιμαρκίας.

8) Η διαπλοκή των οικονομικών συμφερόντων και η ασυδοσία του αθέμιτου ανταγωνισμού για την εκμετάλλευση της αγοράς,  με συνέπεια την ανεξέλεγκτη και ασύδοτη  αύξηση των καταναλωτικών αγαθών , που  πλήττει  κυρίως  την μεγάλη μάζα του λαού, τους χαμηλόμισθούς  και τους συνταξιούχους ..


9) Η υποτέλεια της πολιτικής μας ηγεσίας και η τυφλή υπακοή της  στα κελεύσματα των ισχυρών, χωρίς  καμία αντίσταση  και όταν ακόμη έρχονται  σε  αντίθεση  με τα συμφέροντα του έθνους και του λαού και  μάλιστα όταν  απειλείται  από γειτονικές μας  χώρες   η εθνική μας ακεραιότητα και η εθνική μας ανεξαρτησία ..


10)  Η μειοδοσία, η εκχώρηση και ή παραίτηση της πολιτικής μας ηγεσίας από τους αγώνες διεκδίκησης και διασφάλισης των εθνικών μας δικαίων, από  την επιβουλή των γειτόνων, οι οποίοι κατά την διάρκεια του πολέμου ήταν ενταγμένοι στο φασιστικό  και  ναζιστικό  άξονα, ενώ ο  Ελληνικός λαός πολέμησε τον άξονα όσον κανένας άλλος  και  έγινε   ολοκαύτωμα .


11)   Η  επιλεκτική ή μη εφαρμογή ισότιμα  των Νόμων του Κράτους, σε «άρχοντες» και «αρχόμενους», η νομοθετική πρόβλεψη  περί παροχής  αμνηστίας η παραγραφής των εγκληματικών  πράξεων   των  αρχόντων - πολιτικών κτλ. έρχεται σε αντίθεση προς την  Συνταγματική  αρχή  της ισότητας των πολτών και τη διεθνή νομιμότητα , που απαγορεύουν τις  πάσης φύσεως  διακρίσεις, με συνέπεια να προκαλεί το λαό ο οποίος ζητά  επιτακτικά  την κατάργησή τους και την τιμωρία των ενόχων .  .


12] Η συνεχής και  αδιάκοπη  υπονόμευση της χώρας από τους τηλεοπτικούς δήθεν "προοδευτικούς αστέρες" των   ΜΜΕ, με τα παραφουσκωμένα πορτοφόλια, οι  οποίοι αντί να μεταδίδουν ειδήσεις  η πληροφορίες,   έχουν μετατραπεί σε κέντρα άσκησης προπαγάνδας, εναντίον του  Κράτους  του Ελληνισμού, των ιερών και οσίων της χώρας μας  σύμφωνα με τα συμφέροντα των εντολέων τους, αποσιωπώντας η θάβοντας άβουλα και άκριτα κάθε τρίτη φωνή, που δεν συμφωνεί με τους εντολείς τους, με αποτέλεσμα την παραπληροφόρηση και τη πλύση εγκεφάλου του  ανυποψίαστου  λαού. .

 Κατόπιν των ανωτέρω ερανισμένων γεγονότων, είναι φανερό ότι η χώρα μας βαδίζει προς κατάρρευση..


  Η Κυβέρνησης  έχει χάσει το  κύρος  της, δεν  μπορεί να κυβερνήσει αποτελεσματικά και δεν μπορεί να προστατεύσει τη χώρα, τους πολίτες και τις περιουσίες τους  από την αναρχία, την οχλοκρατία και τους προβοκάτορες που  εχθρεύονται και πολεμούν τη χώρα μας.  


 Η σημερνή  κρίσης όπως φαίνεται δεν πρόκειται να τελειώσει,  αν δεν πέσει η κυβέρνηση, δηλ. αν δεν  καταργηθεί  το  Δημοκρατικό  μας σύστημα, με όλες τις δυσμενείς συνέπειες που θα έχει αυτό για τη χώρα μας ,όπως αποδείχτηκε  και από το πρόσφατο παρελθόν μας, πουν όμως δεν έγινε μάθημα για την πολιτική μας ηγεσία η οποία εντελώς ανεύθυνα ρίχνει νερό στο μύλο της επερχόμενης αποσταθεροποίησης , προς δόξα  και τιμή των άσπονδων φίλων και εχθρών μας.   


  Εμείς όμως οι απλοί αλλά υπεύθυνοι πολίτες, μάρτυρες της πιο πάνω εικόνας της χώρας μας,  που πιστεύουμε ότι ο Υπέρτατος Κανόνας είναι η Σωτηρία της Πατρίδας, ασκούντες το Συνταγματικό μας δικαίωμά,  της ελεύθερης έκφρασης, υψώνουμε τη φωνή μας και διακηρύττουμε σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό, ότι η χώρα μας βρίσκεται ενώπιον ενορχηστρωμένη επίθεσης, από ξένα και ντόπια κέντρα αποφάσεων, για αυτό και τον καλούμε να συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο και να  καταδικάσει με όλη τη δύναμη της ψυχής του, την  πολιτική μας ηγεσία, η  οποία με τη συμπεριφορά της κατέστη  συνυπεύθυνη και επίορκος  της σημερινής κρίσης της χώρας μας, αλλά και για του  κινδύνου  μιας νέας εθνικής τραγωδίας  για  αυτό και προτείνουμε την άμεση λήψη των κάτωθι έκτακτων Νομοθετικών  μέτρων, ήτοι..


1) Συγκρότηση Υπηρεσιακής Κυβέρνησης Τεχνοκρατών, 4ετούς θητείας, με κοινή συμφωνία όλων των κοινοβουλευτικών και μη  πολιτικών κομμάτων, με το δικαίωμα άσκησης εξουσίας με την έκδοση Αναγκαστικών Νόμων και  λήψης εκτάκτων μέτρων ,διαφορετικά  η προσφυγή στις κάλπες  όχι μόνο δεν θα ξεπεράσει την κρίση αλλά απεναντίας θα  την χειροτερεύσει  την κατάσταση, με την  παράδοση  της  χώρας  από τη Σκύλα στη Χάρυβδη.. 

2]  Κατάργηση των πάσης φύσεως δήθεν ασυλιών των Πανεπιστημίων και  Κολεγίων, με την  ταυτόχρονη  κατεδάφιση της περίφραξης  αυτών, για να σταματήσουν να καταφεύγουν σε αυτά οι  πάσης φύσεως παραβάτες του Νόμου, οι οποίοι θα πρέπει να συλλαμβάνονται και να υφίστανται τις συνέπειες των πράξεών τους.
 Άσυλο υφίσταται και νοείται  μόνο για την  ανάπτυξη  και  διακίνηση  των ιδεών, εντός του χώρου των Πανεπιστημίων και όχι  για  τη  διάπραξη   για κάθε είδους και βαθμού παραβίασης  του αστικού η ποινικού  Νόμου ,ο οποίος  θα πρέπει να εφαρμόζονται  και οι  ένοχοι  να καταδικάζονται σε  ποινικές κυρώσεις η να  υποχρεούνται στη  αποζημίωση και αποκατάσταση των ζημιών που προξενούν και στην περίπτωση των ανηλίκων  η υποχρέωσης να βαρύνει τους γονείς τους και όχι  τον κρατικό προυπολογισμό δηλ το λαό, όπως αναγγέλθηκε για τις πρόσφατες καταστροφές, γιατί ο λαός δεν φέρει καμία ευθύνη .. 


3) Κατάργηση  του δικαιώματος της απεργίας των  δημοσίων υπαλλήλων, ιδία  των εκπαιδευτικών, των  ενόπλων δυνάμεων, της αστυνομίας, των δυνάμεων καταστολής, και των Κοινωφελών Οργανισμών, όπως γίνεται και σε άλλες χώρες του κόσμου, γιατί το έργο που επιτελούν  είναι υπεράνω των συντεχνιακών τους δικαιωμάτων , αφορά το μέλλον της χώρας και την  εύρυθμη λειτουργία του Κράτους, ενώ  οι  επιπτώσεις τους ζημιώνουν το λαό  και καταστρέφουν την  οικονομία της χώρας. 

4) Αλλαγή η τροποποίησης του τρόπου  έκφρασης του δικαιώματος  της διαδήλωσης και της πεζοπορίας στο κέντρο της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και  άλλων πόλεων,  αλλά και το κλείσιμο των  εθνικών η άλλων  δημοσίων η επαρχιακών δρόμων, λόγω κατάλυσης των αντιστοίχων δικαιωμάτων, των  άλλων κοινωνικών ομάδων και δη  πρόκλησης ζημιών δυσαναλόγων, προς τα δικαιώματα των διαδηλωτών και αντικατάστασης του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης με τη χρήση  των Μ.Μ.Ε., μέσω  των  οποίων  θα  δύνανται να προβάλουν τα αιτήματά τους αποτελεσματικότερα  και σε ευρύτερο κύκλο ανθρώπων.
 Η εμμονή στις πεζοδρομιακές διαδηλώσεις ,σημαίνει  αδιαφορία για τα δικαιώματα των άλλων ,ανευθυνότητα και  καθαρά φασιστική  και σαδιστική  αντίληψη  των  διαδηλωτών  και της  συνδικαλιστικής τους ηγεσίας .   


5) Αναγνώριση και μη, αμφισβήτηση του Αστικο-Φιλελεύθερου Συνταγματικού μας καθεστώτος, για μία 4ετία, από όλες τις πολιτικές δυνάμεις κοινοβουλευτικές και μη, λόγω της ανωτέρω εσωτερικής αναταραχής και της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης,  που πλήττει και τη χώρα μας και η οποία αν δεν αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα ,πειθαρχία, εργασία και   επιμέλεια  θα οδηγήσει  σε οικονομική κατάρρευση της Χώρας, οι συνέπειες της οποίας θα επιπέσουν κατά κύριο λόγο στις  πλάτες του λαού ,.
Ας  μην  έχουν λοιπόν  αυταπάτες, οι υπονομευτές του συστήματος, το οποίο έχει επιβληθεί Παγκοσμίως και το οποίο παρά  τις  ενδογενείς κρίσεις του  δεν θα καταρρεύσει , αφού δεν κατέρρευσε  ούτε όταν  το  υπονόμευε και το πολεμούσε μια   ολόκληρη   Σοβιετική  ΄Ένωση ... 


6) Σύγκλισης εντός της 4ετους θητείας της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης των Τεχνοκρατών ,  Συντακτικής Συνέλευσης του λαού,  για την σύνταξη νέου Ελληνικού Συντάγματος και  θεσμοθέτησης  Συνταγματικού Δικαστηρίου ελέγχου της δημόσιας ζωής της χώρας ,αλλά και της ηθικής προσωπικότητας, επάρκειας, γνώσεων και εμπειρίας  όλων  εκείνων που  πρόκειται να τους ανατεθούν δημόσια καθήκοντα  και μέχρι της ολοκλήρωσης και ψήφισής τους, με Δημοψήφισμα, αναστολή των προνομίων, των ασυλιών, της παραγραφής των εγκλημάτων και των  αντιδημοκρατικών διατάξεων, του ισχύοντος Συντάγματος και των Νόμων ,ώστε να καταστεί δυνατή η τιμωρία όλων εκείνων που έχουν εγκληματήσει κατά του  κράτους κατά την άσκηση των καθηκόντων τους


7) Άμεση αναβάθμιση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και  ανάθεση σε  «σοφούς » Καθηγητές της κλασσικής παιδείας αλλά και της σύγχρονης επιστημονικής εξέλιξης, της μελέτης και πρότασης εισαγωγής  ενός  νέου ελληνικού κλασσικού παιδαγωγικού συστήματος, με τις αναλλοίωτες  κοινωνικές και πνευματικές αξίες του πολιτισμού μας, προσαρμοσμένου στις επιστημονικές επιτεύξεις και όχι προς τις μηδενιστικές, δήθεν προοδευτικές  αντιλήψεις.

Το εκπαιδευτικό σύστημα, είναι η σοβαρότερη κρατική και κοινωνική υπόθεση, αφορά  το μέλλον της χώρας και  του Ελληνισμού  και ως εκ τούτου, δεν μπορεί να έχει λόγο, ο οιοσδήποτε επιστήμων ,πολιτικός, συνδικαλιστής και πολύ περισσότερο η νεολαία η οποία στερείται  των  αναγκαίων  επιστημονικών γνώσεων και κουλτούρας, ώστε να μπορεί να προσδιορίζει  αυτή   το παιδαγωγικό σύστημα  της χώρας, καθόσον , είναι  η άπειρη, απαίδευτη και  αφιλοσόφητη..
Εκείνο που οφείλει να κάνει η νεολαία μας είναι να διαβάζει  να αθλείται  και να διευρύνει τους ορίζοντές της, για να μην  καταντήσει να γίνει  το υπηρετικό προσωπικό των άλλων λαών, που προοδεύουν.
Η  νεολαία της Ελλάδας ας επωφεληθεί ,όπως έλεγε ο Γεώργιος Παπανδρέου, το χάρισμα της φύσης που έχει στο μέτωπό της, και  να είναι βεβαία ότι θα προοδεύσει και θα επιβληθεί  στον Παγκόσμιο ανταγωνισμό, .όπως αυτό αποδεικνύεται  από  τα Ελληνόπουλα - επιστήμονες που διαπρέπουν στο εξωτερικό .
Ο  διεθνής ανταγωνισμός είναι  αδυσώπητος και οφείλουμε  να τον αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα  και σκληρή δουλειά και όχι με  κομματικούς χαβαλέδες που πολλές φορές εξυπηρετούν  προβοκατόρικες παρεμβάσεις για  τη διάλυση της χώρας μας.

8) Η  τιμωρία των ενόχων ανεξαρτήτως ιδιότητος ή αξιώματος, για τα πάσης φύσεως εγκλήματα κατά της Δημοσίας περιουσίας και του λαού , με αναστολή κάθε προβλεπόμενης παραγραφής., είναι υποχρέωσης της Πολιτείας να το εφαρμόσει.. Τα εγκλήματα κατά του ελληνικού έθνους, του ελληνικού κράτους και του ελληνικού λαού, που είναι ταυτόχρονα και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας , δεν παραγράφονται, όσα χρόνια κι αν περάσουν.


9) Ψήφισης νέου Εκλογικού Νόμου, πολλαπλών επιλογών, για να υπάρξει ξεκαθάρισμα του πολιτικού τοπίου από την άποψη πολιτικών δυνάμεων ,επιλογής των άρίστων και  αποκατάσταση της Συνταγματικής Νομιμότητας, από τα νόθα  μέχρι  σήμερα  εκλογικά  νομοσχέδια και νόμους .


Το  δικαίωμα εισόδου στην πολιτική ζωή, πέραν  των  ήδη προβλεπομένων από το Σύνταγμα  προσόντων, θα πρέπει να προβλέπει , 35ετή προϋπηρεσία, όπως μας  διδάσκει ο Πλάτων στην Πολιτεία του, συμμετοχή στην παραγωγική διαδικασία, εμπειρία και παιδεία, ώστε  με τον τρόπο αυτό να επιτύχουμε, την κατάργηση του νεποτισμού, της ευνοιοκρατίας και  την  αξιοκρατική επιλογή .των προσώπων που θα μας  εκπροσωπούν,  στη διαχείριση των «κοινών».μας υποθέσεων  ..


10) Η τιμωρία με ποινές κακουργήματος, κάθε ενόχου, υπονόμευσης, πρακτόρευσης ή προδοσίας των συμφερόντων της χώρας ή της εδαφικής της ακεραιότητας, ελλήνων ή ξένων  υπηκόων  και μέχρι της εσχάτης των ποινών, μετά από την αφαίρεση της ελληνικής ιθαγενείας, για του Έλληνες  υπηκόους , είναι  υποχρέωση της Πολιτείας να το κάνει, κατά το πρότυπο  του Ιδιώνυμου  Νόμου του Ελευθερίου Βενιζέλου ,γιατί δυστυχώς η χώρα μας έχει  γεμίσει  πράκτορες ,που υπονομεύουν τη χώρα .


11) Αναστολή 4ετούς χρονικής διάρκειας της λειτουργίας των πολιτικών κομμάτων και διάθεσης των εκατομμυρίων   Ευρώ  της κρατικής τους χρηματοδότησης στην παιδεία για τη βελτίωσή της και στα κρατικά ταμεία, για την  ενίσχυσης  της ανέχειας και της ανεργίας.

12) Αύξηση της φορολογίας των κερδοφόρων επιχειρήσεων αλλά και επαγγελματιών , κατά το Σουηδικό σύστημα, για κοινωνικούς σκοπούς. Ιδία εκείνων που ασκούν εργασίες κατά προνομιακή παραχώρηση του Κράτους. Το οικονομικό δικαίωμα, συνεπάγεται και κοινωνικές υποχρεώσεις όπως π.χ. η υποχρεωτική και ανάλογα με τα κέρδη πρόσληψης των ανέργων. Η μεταφορά ελληνικών επιχειρήσεων στα γειτονικά κράτη, για την αποφυγή των υποχρεώσεών τους προς το Ελληνικό Κράτος αποτελεί καταδολίευση των συμφερόντων του ελληνικού λαού και καταχωρείται στη λίστα των ανεπιθύμητων για μελλοντική επανεγκατάσταση  στη χώρα  η  για την  ανάληψη δημοσίων έργων..


13) Απομάκρυνση όλων των παράνομων μεταναστών και ιδία εκείνων, που οι χώρες τους, έχουν επιδείξει ή επιδεικνύουν εχθρική ή απρεπή συμπεριφορά απέναντι στην Ελλάδα και ο περιορισμός τους αριθμητικά και ποιοτικά στον αναγκαίο βαθμό, που μπορεί να απορροφήσει η χώρα μας ,για την ανακούφιση των Ελλήνων εργαζομένων  που χάνουν θέσεις εργασίας μέσα από το  σπίτι τους.

Οι παράνομοι μετανάστες  που εισέρχονται καθημερινώς στη χώρα μας  οφείλουν, έναντι της ζωής που τους παρέχομε, στέγη, τροφή ένδυση, φαρμακευτική  και νοσοκομειακή  περίθαλψη κτλ  σε εθελοντική εργασία  σε  δημόσια η  κοινοτικά  έργα, μέχρι της απομάκρυνσής τους αντί να γυρίζουν  ανεξέλεγκτοι  στις πόλεις  και  τα χωριά κυρίως των νησιών μας ,και να  επιδίδονται   σε  παράνομες  πράξεις. 

14) Καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών και με την επιβολή της εσχάτης των ποινών, στους εμπόρους ιδία δε στους αλλοεθνείς, με παράλληλη προστασία και θεραπεία των εξαρτημένων από ουσίες, οι οποίοι εγκλείονται υποχρεωτικώς σε μονάδες ή κέντρα θεραπείας, καθόσον  όντας  ψυχο-πνευματικά  και σωματικά  ασθενείς  είναι ακαταλόγιστοι και ως εκ τούτου  δεν είναι σε θέση  να επιλέξουν  το σωστό δρόμο, για τη θεραπεία τους.

Έτσι θα απαλλάξουμε τις εκατό χιλιάδες οικογένειες και τους ίδιους από το άγχος της καθημερινής ζωής , την αθλιότητα, την παραβατικότητα και φυσικά θα περιορίσουμε και την αγορά των εμπόρων των ουσιών αυτών, που  κυκλοφορούν και συναλλάσσονται  σχεδόν ελεύθερα.

15) Ανένδοτο αγώνα για τη στήριξη των εθνικών μας δικαίων, στο Κυπριακό, στο Αιγαίο, στο Μακεδονικό, στο Βορειοηπειρωτικό κ.τ.λ., που όμως η επιτυχής εξέλιξή τους, προϋποθέτει κάθαρση του εσωτερικού μετώπου, εθνική ομοψυχία, στρατιωτική αναδιοργάνωση, οικονομική ανάπτυξη, εθνική και πατριωτική ενημέρωση, καθοδήγηση και κινητοποίηση του απανταχού Ελληνισμού κ.τ.λ., κ.τ.λ.


Τέλος με την ελπίδα ότι, οι  προτάσεις μας αυτές , που αποτελούν  έκφραση της εσωτερικής μας αγωνίας για το μέλλον της πατρίδας μας και οι οποίες  μπορούν  να αποτελέσουν  θέμα ανοικτής συζήτησης, για τη συμπλήρωση ή βελτίωσή τους, τις παραδίνουμε στην δημοσιότητα, με  την προσδοκία  συμβολής, έστω και απειροελάχιστα,  στην  κοινή προσπάθεια  να βρεθεί  λύσης,  γιατί  ο κίνδυνος ελλοχεύει  και  οι καιροί ου μενετοί
 

ΠΗΓΕΣ:
1) Περιοδικό ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΗΜΑ (INTERNATIONAL TRIBUNE)
2) ΙΝΣΤΙΝΤΟΥΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ