Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η



Εμείς οι απλοί Έλληνες πολίτες,  επιστήμονες, στρατιωτικοί, υπάλληλοι, έμποροι, επαγγελματίες,  βιοτέχνες και βιοπαλαιστές,  σπουδαστές και φοιτητές,  εργάτες της γης, της θάλασσας και του αέρα,  αλλά και άνεργοι, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, με μια λέξη ο έντιμα  εργαζόμενος λαός,  δ ι α κ η ρ ύ σ ο υ μ ε    στο Πανελλήνιο, με οργή και αγανάκτηση, την υποκρισία, την απάτη, την διαφθορά και τη σαπίλα  της ηγεσίας μας, η οποία  κατά  παράβαση της εντολής του  λαού και για καθαρά ιδιοτελείς σκοπούς, δηλ. παράνομου και ανήθικου πλουτισμού, οδήγησε τη χώρα μας, στην πτώχευση,  στην κηδεμονία  του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Ε  και στην απώλεια, σημαντικού τομέα της εθνικής μας κυριαρχίας, για αυτό ,

Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ο Υ Μ Ε

Το «κατεστημένο» της χώρας μας, που συγκροτούν τα  αλληλο-εμπλεκόμεωα συμφέροντα , στους τομείς της πολιτικής, της οικονομίας , της  κοινωνικής και πνευματικής ζωής της χώρας μας κτλ.  που είναι υπεύθυνο για την πολύπλευρη κρίση καθόσον ,  
(1) Καταπρόδωσε και μειοδότησε στα εθνικά μας θέματα όπως π.χ. Βορειοηπειρωτικό, Κυπριακό,  Αιγαίο, Μακεδονικό κτλ. , ακολουθώντας  κατευθυνόμενη η υποτελή εξωτερική πολιτική
 (2) Κατεχράσθη κάθε οικονομική ικμάδα του Ελληνικού λαού και της οικονομικής ενίσχυσης της Ε.Ε., η οποία διοχετεύθηκε σε ιδιοτελή συμφέροντα, αντί  να χρησιμοποιηθεί  για την ανάπτυξη της χώρας.   
(3) Διέλυσε ή υποβάθμισε το κύρος, την ισχύ, την αυτονομία και την ανεξαρτησία των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, με την  ένταξή  και διοίκησή τους από το ΝΑΤΟ, που πολλές φορές λειτουργεί σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων, αντί να διατηρήσει  τις πιο αξιόμαχες δυνάμεις  μας, εκτός αυτού, όπως κάνει η Τουρκία .   
(4) Κατάστρεψε  την Γεωργία μας ,με  εντολή της  ΕΟΚ, η την περιόρισε σημαντικά  την παραγωγή της σε βασικά  της  προιόντα , με αποτέλεσμα  να εξαρτάται η  χώρα  από  την εισαγωγή  ακόμη  και γάλατος,  οπωροκηπευτικών   η  εσπεριδοειδών  προιόντων .
5] Αποβιομηχάνισε τη χώρα, και ότι απέμεινε,  την παρέδωσε στον αθέμιτο ανταγωνισμό , στα ασύδοτα τράστ και μονοπώλια  και στην  αισχροκέρδεια,  με αποτέλεσμα η χώρα  να οδηγηθεί στον  κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό, που οδήγησε στην διάλυση κάθε παραγωγικής διαδικασίας, και στο έλεος των ανατρεπτικών και αναρχικών δυνάμεων, απομακρύνοντας έτσι κάθε πρόοδο ή προσπάθεια  επένδυσης και οικονομικής ανάπτυξης, προς αποτροπή του πολιτικού  κόστους  των πολιτικών .
(6) Ανέχτηκε την άγρια εκμετάλλευση των φορέων του άκρατου νεοφιλελευθερισμού, οι οποίοι για ίδιον όφελος, κατηύθυναν στη νομοθέτηση  και κατοχύρωση   προνομίων,  ασυλιών και  παραγραφών   των πάσης φύσεως οικονομικών σκανδάλων και εγκλημάτων τους, κατά παράβαση του περί δικαίου αισθήματος του λαού, στην συνείδηση του οποίου, τα εγκλήματα αυτά, δεν παραγράφονται και δεν αμνηστεύονται,  όσα χρόνια κι αν περάσουν.
(6) Αλλοίωσαν τη μορφή του πολιτεύματος, μετατρέποντας τα κόμματα και  τους βουλευτές  αυτών, από εκπροσώπους της  λαικής κυριαρχίας, υπέρ  του έθνους και του λαού,  σε μηχανισμούς αλλοίωσης του φρονήματος και της εντολής του, χάριν των ιδιοτελών τους συμφερόντων, με σκοπό την παραμονή και την νομή της εξουσίας,
(7) Μετέτρεψαν το Δημοκρατικό πολίτευμα, του κυρίαρχου λαού, σε πελατειακό πολιτικό σύστημα με σκοπό, την εξαπάτηση, την  εξάρτηση  την καθοδήγηση και τον έλεγχο του λαού , με σκοπό πάντα την διατήρηση και τη νομή της εξουσίας, για  ίδιον όφελος, ακόμη και όταν αυτό έρχεται σε  αντίθεση  με τα  συμφέροντα του έθνους και του λαού.
(8) Καταλήστεψαν τον πλούτο της χώρας, ο οποίος- της τελευταίας περιόδου- υπολογίστηκε στο ποσό των  300 δισεκατομμυρίων Ευρώ, τα οποία  οφείλουν  να τα ανασύρουν από τα θησαυροφυλάκιά τους και να τα καταθέσουν στα Ταμεία του Κράτους, άλλως η πολιτεία οφείλει να προχωρήσει, με άμεσες και συνοπτικές διαδικασίες, σε κατάσχεση ,δήμευση και εκποίηση, των πάσης φύσεως περιουσιακών  στοιχείων των υπευθύνων και των οικογενειών των μέχρι τρίτου βαθμού η και άλλων τυχόν προσώπων συνδεομένων η ενεχομαίνων πλήν  ελεγμένων  κατά   περίπτωση,  μαζί  με την προφυλάκισή τους και την αφαίρεση της Ελληνικής Ιθαγένειας  μέχρις εκκαθαρίσεως της κόπρου του Αυγείου, καθόσον ο λαός  δεν  έχει   ευθύνη, πέραν  ίσως  της επιπολαιότητας  του  να εκλέγει  τέτοιες ηγεσίες, για αυτό  ,
Π Ρ Ο Τ Ε Ι Ν Ο Υ Μ Ε
          Προς τον  Ελληνικό λαό
1)    Να εκδιώξει από την άσκηση της εξουσίας όλους αυτούς που ευθύνονται για την πολλαπλή κρίση και πτώχευση της χώρας.
2)    Να απαιτήσει  και να εξαναγκάσει όλους όσους καταχράστηκαν, έκλεψαν, η   υφαίρεσαν τον πλούτο  του Ελληνικού λαού , η  κατασπατάλησαν η μετέτρεψαν σε ατομικές η συγγενικές   περιουσίες η  τις φυγάδευσαν στο εξωτερικό , να τον επιστρέψουν στα Ταμεία του Κράτους .
3)    Να αξιώσει από τους Βιομηχάνους, και τις Τράπεζες να επιστρέψουν τα χρήματα στα Ασφαλιστικά Ταμεία, τα οποία ανέλαβαν με τόκο 2-3%, αντί του τότε ισχύοντος τόκου 15-20% της αγοράς και να υποχρεωθούν να διατηρήσουν την ρευστότητα της αγοράς, χρησιμοποιώντας τον πακτωλό των υπερκερδών που προνομιακά απολάμβαναν μέχρι χθές  και απολαμβάνουν μέχρι σήμερα.
4)    Να σταματήσει τους πολιτικάντηδες, λιμοκοντόρους και αρεστούς της κομματικής νομεκλατούρας να μεταπηδούν με τις εύνοιες, της ηγεσίας τους  σε Υπουργικούς θώκους  η επικερδείς θέσεις  και μάλιστα όταν έχουν άγνοια του αντικειμένου τους.
5)    Να απομακρυνθούν οι πολιτικοί  από τα  Υπουργεία  και να   αντικατασταθούν  από   τους άξιους, εργατικούς και έντιμους υπαλλήλους τους, οι οποίοι θα πρέπει να προάγονται και μέχρι του βαθμού του Γεν. Γραμματέα και Υφυπουργού, καθ’ όσον αυτοί   είναι  καλύτεροι γνώστες του αντικειμένου του Υπουργείου και συνεπώς πιο αποτελεσματικοί.
6)    Να πατάξει την γραφειοκρατία η οποία για να επιλύσει τα προβλήματα των απλών πολιτών πρέπει πρώτα να <λαδοθεί > και να ιδρύσει τις ανεξάρτητες  εποπτικές αρχές , οι οποίες με τις παρεμβάσεις τους θα δίνουν άμεσες λύσεις. Να καταργήσει τις χρονοβόρες διαδικασίες  και να  παράσχει τις πάσης φύσεως διευκολύνσεις, για την εισαγωγή ξένων κεφαλαίων, με σκοπό την ανάπτυξη της χώρας, την δημιουργία πλούτου και την δημιουργία θέσεων εργασίας.
7)    Να πατάξει την φοροδιαφυγή και φοροαπαλλαγή, ιδίως εκείνων πουασκούνοιανδήποτεεργασίαν,έπειτα από άδεια των δημοσίων αρχώνητηςαυτοδιοίκησης εφαρμόζοντας την αρχή της Δικαιοσύνης και της ισότητας των Ελλήνων, κατά το Σύνταγμα, όχι μόνο ενώπιον του Νόμου, αλλά και ενώπιον πάσης άλλης Κρατικής η  Δημοτικής Αρχής.
8)    Να απαλλάξει τη χώρα, από τους παράνομους και ανεξέλεγκτους πρόσφυγες που έχουν κατακλείσει τη χώρα, η οποία ομοιάζει με πτωχοκομείο ή χώρος εναπόθεσης του διεθνούς κοινωνικού λούμπεν. Οι αλλοδαποί πρόσφυγες θα παραμείνουν στη χώρα μόνον εάν και εφ’ όσον είναι νόμιμοι, έχουν σταθερή δουλειά, δεν ζουν παρασιτικά και προσφέρουν επί δύο χρόνια εθελοντική κοινωνική εργασία, στο Κράτος, τους Δήμους ή σε Κοινωφελείς οργανισμούς, δωρεάν.
9)    Να ανοίξει τους φακέλλους της προδοσίας και μειοδοσίας των εθνικών μας θεμάτων. Να ανοίξουν οι φάκελλοι των πάσης φύσεως οικονομικών σκανδάλων, όλων εκείνων που άσκησαν εξουσία από 20ετίας και  μέχρι  σήμερα προκειμένου να ανακαλυφθούν  και να τιμωρηθούν  όλοι εκείνοι  οι οποίοι  έκλεψαν, καταχράστηκαν η δωροδοκήθηκαν σε βάρος του κράτους και του λαού και να υποχρεωθούν να επισρέψουν παν ότι απέκτησαν παράνομα, αθέμιτα  η αυθαίρετα
10)Να απαιτήσει (α), τα ερτζιανά κύμματα (ηλεκτρομαγνητικά κύμματα) που διέρχονται από τους ουρανούς της Ελλάδος και ανήκουν στον Ελληνικό λαό, να χρησιμοποιηθούν επ’ωφελεία του Κράτους και των συμφερόντων του λαού, και όχι από Ιδιώτες επιχειρηματίες, οι οποίοι τα χρησιμοποιούν για λογαριασμό τους ή προπαγανδίζουν υπέρ ιδιοτελών, αμφιβόλων και ξένων συμφερόντων και (β) οι υδρογονάνθρακες και τα πάσης φύσεως ορυκτά και μεταλλεύματα, που βρίσκονται εντός των ορίων της Ελληνικής επικρατείας και κυριαρχίας της Ελλάδος, δηλ. εντός της εδαφικής της έκτασης ηπειρωτικής και νησιωτικής, θαλασσίας κ.τ.λ. δηλ. εντός  των εσωτερικών της υδάτων, της Αιγιαλίτιδας ζώνης, της ομόρου ζώνης, της υφαλοκρηπίδας και της αποκλειστικής οικονομικής της ζώνης, να διασφαλιστούν υπέρ του Ελληνικού Κράτους και του λαού.
11)Να σταματήσει η διαφθορά, που έχει επεκταθεί σε όλους τους τομείς της εθνικής και κοινωνικής μας ζωής, ο νεποτισμός, η ευνοιοκρατία, η οικογενειοκρατία, και ο πατερναλισμός, που διαφεντεύει τη χώρα με αλληλοσυμπληρούμενους και αλληλοεξαρτώμενους κύκλους κλειστών συμφερόντων. Η κοινωνία μας οφείλει να  προχωρήσει στον άμεσο ηθικό επανεξοπλισμό της, αρχίζοντας από τα σχολεία αλλά και από τους χώρους δουλειάς, προκειμένου να  εκσυγχρονιστεί, που σημαίνει να απαλλαγεί από όλα τα παραπάνω φαινόμενα και να δώσει την ευκαιρία, να λειτουργήσει η πολιτεία αξιοκρατίκα, για πρόοδο και κοινωνική ειρήνη και ασφάλεια .
12] Να αναθέσει  χωρίς καμία  χρονοτριβή το έργο  του πόθεν έσχες  στους νομικούς Δικηγόρους της χώρας, στους υποθηκοφύλακες και στους συμβολαιογράφους, έναντι της κατά Νόμον αμοιβής τους, όλων όσων άσκησαν εξουσία ή οιανδήποτε άλλη δημόσια εργασία που κατέχουν σήμερα περιουσία οι ίδιοι, ή συγγενείς των, μέχρι τρίτου βαθμού, εις ακίνητα, επιχειρήσεις, καταθέσεις χρημάτων στο εσωτερικό ή το εξωτερικό, κ.τ.λ. δυσανάλογα προς τις εμφανείς νόμιμες αποδοχές τους.   Η επιστροφή των χρημάτων, στα Ταμεία του Κράτους, θα κατευθυνθούν κατ’ αρχήν στην ανακούφιση του λαού και την απαλλαγή του, από το φορολογικό βάρος, που του επέβαλαν, για την εξόφληση του δημοσίου χρέους και στη συνέχεια στην εξόφληση των Κρατικών δανείων, ομολόγων κ.τ.λ. με σκοπό την απαλλαγή της χώρας από κάθε ξένη εξάρτηση και την αποκατάσταση της εθνικής της κυριαρχίας και της πολιτικής της ανεξαρτησίας.
13]   Επειδή όμως η επίτευξη  των ανωτέρω στόχων προϋποθέτει την επιστράτευση έντιμων, άξιων  και εμπείρων πολιτών, οι οποίοι θα θελήσουν να προσφέρουν ανιδιοτελώς τις εργασίες τους ,για να ανορθώσουμε τη χώρα και να την βγάλουμε από την πολύπλευρη κρίση, πιστεύουμε ότι  απαιτείται η  δημιουργία ενός φορέα, που θα αναλάβει την υλοποίησή τους, της  διαδικασίας αυτής, για αυτό , 
Π Ρ Ο Τ Ε Ι Ν Ο Υ Μ Ε
Την ίδρυση ενός πολιτικού φορέα, sui generis, που θα έχει την φιλοδοξία και θα αναλάβει  να ανατρέψει το υφιστάμενο πολιτικό- πελατειακό σύστημα εξουσίας, που αποτελεί τον κύριο υπεύθυνο της  κρίσης και γενικότερα της υπο-ανάπτυξιν χώρας μας, παρόλη την τεράστια προσφορά της στην ανθρωπότητα,  με σκοπό την εισαγωγή του θεσμού της άμεσης δημοκρατίας και μέχρι αυτό καταστεί δυνατό ,την εισαγωγή μιας παραλλαγής της άμεσης Δημοκρατίας, που θα έχει ως σκοπό την  κατάθαρση της κόπρου του Αυγείου , την Τιμωρία των ενόχων και την επιβολή των Αρχών και  των Κανόνων της Δικαιοσύνης, ενώ  παράλληλα θα  αναλάβει,    
(α) Την προετοιμασία της χώρας για Συντακτική Συνέλευση.
(β) Την συγκρότηση του «Ελληνικού Κοινοβουλίου Δικαιοσύνης»
(γ) Την ψήφιση «μόνιμου εκλογικού συστήματος πολλαπλής επιλογής» , με ελεύθερη τη συμμετοχή στα κοινά και στις εκλογές,  που προσιδιάζει και εγγίζει την άμεση δημοκρατία.
(δ) Την απαλλαγή της χώρας από τα διαπλεκόμενα πολιτικό-οικονομικά συμφέροντα, με σκοπό την πάταξη της διαφθοράς, των κοινωνικών αναταραχών, της εθνικής ασφάλειας, της εδαφικής ακεραιότητας, της κυριαρχίας και της πολιτικής  ανεξαρτησίας της χώρας.
(ε) Την επιστροφή του πλούτου της χώρας από τα Ιδιωτικά «Θησαυροφυλάκεια», στα Ταμεία του Κράτους, που αποτελεί και τον κύριο στόχο του φορέα αυτού, στην παρούσα συγκυρία, για την ανασυγκρότηση της χώρας. έβλαψαν την πατρίδα και τον ελληνικό λαό και για αυτό για αυτό και  έμβλημα του φορέα αυτού  εισηγούμαστε  τη μορφή  της θεάς της Δικαιοσύνης, που αποτελεί   την υπέρτατη κοινωνική αξία, για αυτό και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι την είχαν θεοποιήσει.

Ο φορέας ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,

που αποτελεί την υπέρτατη κοινωνική αξία, η έλλειψη της οποίας έφερε τη χώρα σε γενική κρίση και πτώχευση και κατ’επέκταση στην απώλεια μέρους της εθνικής της κυριαρχίας, θα έχει σαν πρωταρχικούς της στόχους :

Κ α λ ο ύ μ ε

          Όλους όσους συμφωνούν με την διακήρυξη αυτή να έρθουν μαζί μας για να επιβάλλουμε τις αρχές της δικαιοσύνης και όχι για να δημιουργήσουμε πολιτικούς καριέρας, αλλά εθνικούς εθελοντές γι’αυτό και η προσφορά όλων μας θα είναι, άνευ αμοιβής, που σημαίνει ότι εκ των πραγμάτων, δεν θα μπορούν να συμμετέχουν οι μη έχοντες οικονομική άνεση. Προτείνουμε λοιπόν όσους συμφωνούν, εξυπακουομένης της εχεμύθειάς μας, για τα «προσωπικά δεδομένα» όσων ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας.
(α) Να την υπογράψουν,
(β) Να δηλώσουν εάν επιθυμούν, να λάβουν μέρος ως υποψήφιοι στις επερχόμενες εκλογές, στις οποίες ο φορέας δικαιοσύνης προτίθεται να λάβει μέρος, με 300 τουλάχιστον υποψηφίους βουλευτές στους οποίους βέβαια θα κατανεμηθεί η κρατική επιχορήγηση κατ’ ισομοιρία. Οι υποψήφιοι αυτοί θα λειτουργήσουν αυτόνομα και ανεξάρτητα δηλ. χωρίς Πρόεδρο ή Αρχηγό ή Κεντρική Διεύθυνση, αλλά με μοναδικό συνδετικό ιστό – για την πλήρωση των προϋποθέσεων του νόμου, Κόμμα Δικαιοσύνης, (κοδικ), ενώ τα ανωτέρω όργανα θα εκλεγούν ή θα αναδειχθούν, από τη Γεν. Συνέλευση όλων εκείνων που θα έχουν επιτύχει την εκλογή τους στο Κοινοβούλιο.
γ) Να δηλώσουν τις απόψεις τους, για την πολλαπλή κρίση που διέρχεται η χώρα μας. Τέλος η Κρατική επιχορήγηση θα διανεμηθεί ισομερώς, σε όσους θα κατέλθουν στις εκλογές για την αντιμετώπιση των εξόδων τους και
δ) Να ορίσουν σε ποια από τις παρακάτω Επιτροπές θα μπορούσαν να ενταχθούν ήτοι :
1)        Επιτροπή «Σοφών», για την παροχή «συμβουλών».
2)        Επιτροπή Έρευνας, για κάθαρση και τιμωρία, των υπευθύνων, της πολύμορφης κρίσης της χώρας μας.
3)        Επιτροπή σύνταξης νόμων δικαιοσύνης.
4)        Επιτροπή εθνικών θεμάτων και Εθνικής Αμυντικής πολιτικής.
5)        Επιτροπή ορυκτού πλούτου και ενέργειας
6)        Επιτροπή Εθνικής & Κοινωνικής Παιδείας.
7)        Επιτροπή έρευνας για το «πόθεν έσχες» όλων όσων άσκησαν εξουσία από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.
8)        Επιτροπή μελέτης της γεωστρατηγικής και γεωπολιτικής θέσης της χώρας.
9)        Επιτροπή για την γρήγορη οικονομική ανάπτυξη της χώρας και τις ξένες επενδύσεις.
10)    Επιτροπή ερεύνης του δημογραφικού προβλήματος της χώρας.
11)    Επιτροπή μελέτης των οικονομικών μεταναστών στη χώρα μας.
12)    Επιτροπή μελέτης του οργανωμένου και μη εγκλήματος.
13)    Επιτροπή μελέτης της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών, traficing γυναικών, κ.τ.λ.
14)    Επιτροπή έρευνας του έργου της Επιτροπής ανταγωνισμού.κτλ.

Τέλος, γίνεται γνωστό ότι η πρόταση αυτή αποτελεί ανιδιοτελή προσπάθεια, για τη σωτηρία της πατρίδας και την απαλλαγή της χώρας από τις δαγκάνες του διεφθαρμένου κατεστημένου, το θράσος του οποίου  έχει εκτραχυνθεί σε τέτοιο σημείο, ώστε να διεκδικεί το ίδιο να αναλάβει την κάθαρση και την τιμωρία των ενόχων που είναι οι ίδιοι, ώστε να απαλλαγούν εκ του ασφαλούς.
Συνεπώς, η συνέχιση της προσπάθειας αυτής, τίθεται υπό την προϋπόθεση ότι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα αυτό, τουλάχιστον 300 κατάλληλα πρόσωπα, για την υλοποίησή της….